Ωράριο Λειτουργίας
Ωρολόγιο Πρόγραμμα Μαθημάτων
Υπεύθυνοι Τμημάτων

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ/Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Α1
ΚΩΣΤΑΖΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Α2
ΜΠΙΣΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Α3
ΚΑΤΣΑΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Α4
ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
Α5
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑ
Β1
ΒΕΝΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Β2
ΑΓΓΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ
Β3
ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Γ1
ΛΥΚΟΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΤΑΣ
Γ2
ΛΥΜΠΕΡΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΣΑ
Γ3
ΓΚΛΑΒΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
Γ4
ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Ώρες υποδοχής Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, η ενημέρωσή σας από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου για τη φοίτηση και την επίδοση των παιδιών σας, θα γίνεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα. Το ωράριο των διδακτικών ωρών μπορείτε να το δείτε πιο πάνω στην καρτέλα “Ωράριο Λειτουργίας”.
Πρόγραμμα Υποδοχής Κηδεμόνων

Ψυχολογική υποστήριξη

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας, στα πλαίσια του έργου «Ενίσχυση και ενδυνάμωση της κοινωνικοσυναισθηματικής ανάπτυξης και ανθεκτικότητας των μαθητών μέσω του θεσμού ψυχολόγου και του κοινωνικού λειτουργού, σχολικά έτη 2023-2026»», θα διαθέτει Ψυχολόγο από 21.11.23  μέχρι τη λήξη του τρέχοντος σχολικού έτους.
Οι υπηρεσίες ψυχολόγου θα παρέχονται σε μαθητές, εκπαιδευτικό προσωπικό καθώς και στους γονείς/κηδεμόνες. Στις αρμοδιότητες της ψυχολόγου του σχολείου συγκαταλέγονται τα παρακάτω: συμβουλευτική υποστήριξη μαθητών και οικογενειών που επιθυμούν, υλοποίηση βιωματικών ή ενημερωτικών δράσεων με προληπτικό χαρακτήρα σε επίπεδο τάξης και δράσεις ψυχοκοινωνικής ενδυνάμωσης  της σχολικής κοινότητας γενικότερα.
Για την ατομική συμβουλευτική υποστήριξη μαθητή/τριας του σχολείου είναι απαραίτητη η γραπτή συγκατάθεση* των γονέων/κηδεμόνων, η οποία θα δίνεται στην διεύθυνση του σχολείου. Σε περιπτώσεις διαζευγμένων γονέων απαιτείται γραπτή συγκατάθεση και από τους δύο γονείς.
Στις περιπτώσεις που ο/η μαθητής/τρια δέχεται ψυχοθεραπευτική υποστήριξη εκτός σχολείου, δεν επιτρέπεται να ενταχθεί σε πρόγραμμα ατομικής συμβουλευτικής και στο σχολείο.
Οι ενδιαφερόμενοι, κατόπιν επικοινωνίας με την διεύθυνση του σχολείου, μπορούν να απευθύνονται στην ψυχολόγο, η οποία θα βρίσκεται στο σχολείο μας, κάθε Τρίτη τις ώρες 09:00-13:15.