Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 έλαβε χώρα στην Πάτρα η Λαμπαδηδρομία Ολυμπιακής Φλόγας «Παρίσι 2024» ενόψει των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν σε λίγους μήνες στη Γαλλία. Το σχολείο μας παρακολούθησε από κοντά την εκδήλωση για την υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας στην οικία του δημιουργού του Ολυμπιακού Ύμνου Κωστή Παλαμά.
Μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας εργάστηκαν με σθένος και τίμησαν με τον δικό τους τρόπο τον ολυμπιακό θεσμό. Ετοίμασαν δύο αφίσες στα γαλλικά, εμπνεόμενοι από τις αξίες του Ολυμπισμού, και εξέφρασαν τη χαρά τους για την υποδοχή της Φλόγας στην Πάτρα!
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που εργάστηκαν επιστρατεύοντας το κέφι τους και τη φαντασία τους τόσο στη ζωγραφική όσο και στην αποτύπωση των μηνυμάτων σε κάθε αφίσα.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όμως και τους εκπαιδευτικούς που στήριξαν αυτή τη δράση και κυρίως τα παιδιά που,  παρά τις αυξημένες σχολικές υποχρεώσεις τους, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό και έδωσαν το «παρών» στη λαμπρή και συγκινητική αυτή εκδήλωση!
Η συντονίστρια της δράσης: Βασιλική Παπαγιάννη, καθηγήτρια Γαλλικών.

Για περισσότερο φωτογραφικό υλικό πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε σχόλιο